LoveIsMove
2 silent reader[s] | +FOLLOW | DASHBOARD.


JUVANA DIHATIKU ♥
Monday, 11 July 2011 | 12:19 | 0 cutest


eh , kalian .
jum main usha - usha jum
cuci mata jap .
abang - abang nh
kacak - kacak belaka
style - style je
comel -comel pula
bakat dorang cung punya
lagi - lagi Daim saya .
okay !
aku dah copp dia .
tolonglah .
jangan nak copp dia jugak .
HAHA :)










Okay , kalau nak tunjuk gambaq depa nh sengsorang memang tak habes . mohh lerr kita usha yang reramai pula yee . HEE :)

.
.
.
.












Okay , cukup panjang tak . HAHA ! sikit baru nh . tapi , cukup la kan . jenuh jugak aku nak kutip gambar depa - depa nh semua . nak kasik edit lagi . HEHE <33

.
.
.
.
copp ! bawah nh pula , aku kasik kenal sengsorang la . kott aku tahu semua la kan . wee :)





dari kiri : Idzham Ismail ( PANJANG ) , Adam Shah ( AYAM ) , Shukri Yahya ( FIT ) , Syazwan Zulkifly( APEK ) ,  Talha Harith ( JAMBU )




THE BEST PICTURE OF WARGA JUVANA <3



dari atas kiri : APEK , KOMENG , BOTAK
dari tengah kanan : FIT , ( Okay , tak tahu ) , DAIM BIN YAHYA , AYAM
dari bawah kiri : ( Okay , tak tahu ) , ( Okay , aku terlupa nama dia la , HAHA ) , PANJANG


CHII ! nh jelaa wehh setakat nh . sumpah aku obses dengan DRAMA JUVANA nh . bukan nak cerita apa la kan . kasik tabit la kat director . superb dude . pengaruh kuat pula . cayalah bebs . korang memang terbaik . salute doe . bakat korang sumpah terserlah . bukan nak gebang apa . tapi , public pun dah pandai nilai sekarang kan ! memang kagum . siap boleh nangis tak tentu pasal kalau miss episod dia tiap - tiap minggu . tapi , alhamdulillah . semua episod khatam dengan senyuman . eh ! suka gila kot . teruja apatah lagi . WAJIB DITONTON GAMAKNYA <33

Okay ! next week episod akhir * sobb - sobb =='
apsal cepat sangat nak habes nh .
alaaa :"(
Huhh !

HAA , tapi , katanya nak di FILEMKAN JUVANA .
ye ke ?
Okay . Sumpah la bakalan TERUJA .
Yeah ! setia dan sabar menanti kemunculan FILEM itu :)
MACAM TERUJA TIAP KALI DENGAR LAGU NH JUGA .



Opps ! Okay la habes dah . korang mesti dah bosan nak jenguk entri nh kan ? HAHA :D ( kott ada lah yang nak usha ) yelaa wehh . nanti aku sambung kat entri yang lain . nak komentar pasal Drama JUVANA nh . nak kasi konklusinya sekali sebab next week kan last episode . Huhh !
* dah Bye :)




p/s : LOVELIKE - JUVANA <33

Older Post | Newer Post